‎‎‏‏‎ ‎Ontmoet dé‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎

‎‎‏‏‎ ‎ICT-Partner voor het‎‎‏‏‎ ‎‎

‎‎‏‏‎ ‎Limburgse MKB‎‎‎‏‏‎ ‎

EQUA bestaat sinds 1 mei 1984 en is dus niet bepaald een ééndagsvlieg. Sinds 1984 zijn wij gegroeid van eenmansbedrijf naar een professioneel en goed georganiseerd IT bedrijf met gecertificeerde medewerkers, uitstekende service, een goede organisatie en concurrerende prijzen. EQUA is niet gericht op de snelle winst maar gaat voor een langdurig partnerschap.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren, installeren en beheren van IT netwerken in een kantooromgeving. EQUA is uw IT partner voor netwerken, VoiP telefonie en Cloudoplossingen. Of dit gebeurt als hosted oplossing in een datacenter(Public Cloud), bij u op lokatie(Private Cloud) of als een combinatie (hybride cloud) van beide technieken bepalen wij in samenwerking en overleg met u.
Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit bedrijven of instellingen met netwerken van 10 tot 50 werkplekken gevestigd in het Limburgse MKB.
Waarom kiezen klanten voor ons:

  • Bekwaam: Ruim 30 jaar ervaring, perfecte organisatie en gecertificeerde technici, snelle service.
  • Betrouwbaar: Goed advies, afspraak = afspraak en we gaan voor een langdurig partnerschap.
  • Betaalbaar: Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.
  • Betrokken: Persoonlijk contact, korte lijnen en als techici zijn wij er trots op als uw IT netwerk goed functioneert.

 

Wilt u het zelf ervaren? Bel 045 -544 23 23, of stuur een e-mail naar sales@equa.nl. Wij nemen dan contact met u op en maken een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Ervaar het zelf….één gesprek maakt alles helder!

 

EQUA – de IT partner voor het Limburgse MKB

'Klanten zijn vaak
relaties voor jaren bij EQUA'

U moet kunnen vertrouwen op uw IT-omgeving. Het zorgt ervoor dat u, en uw medewerkers, zich iedere dag kunnen inzetten voor uw bedrijf. EQUA is gespecialiseerd in het onderhouden van de meest complexe netwerken en zorgt ervoor dat de medewerkers van onze klanten zich kunnen focussen op het kern activiteiten.

Dit zorgt ervoor dat wij veel van onze relaties al meer dan 15-jaar voorzien van onderhoud en service. Wij gaan niet voor de snelle winst, maar geven eerlijk en kritisch advies waar we 100% achterstaan en support op geven!

Onder het genot van een kopje koffie leggen we graag onze werkwijze en mogelijkheden uit. In Simpelveld of bij u op locatie!

Ron Wiertz – Eigenaar / Oprichter EQUA

FTTB+

Populair