bron: medium.com
bron: medium.com

Tabbladen in je Windows Verkenner

Sinds de introductie van de moderne webbrowser zoals Google Chrome, Microsoft Edge en Firefox hebben we voor het eerst kennis mogen maken met tabbladen. Meerdere vensters in één scherm. Super handig als je wilt multi-tasken of snel even iets wilt opzoeken op het internet. Deze functie komt nu ook (eindelijk) naar je Windows Verkenner!

In de nieuwe versie van het Windows Insider Program kunnen gebruikers van Windows 11 de nieuwe tabbladenfunctie uitproberen. Uiteraard zijn wij bij EQUA ook direct aan de slag gegaan met een testomgeving en onze eerste indruk is positief. Je houdt een beter overzicht als je in meerdere vensters werkt. Het wisselen voelt inmiddels “natuurlijk” aan door in de bovenkant van het venster tussen de tabbladen te wisselen in plaats van in je taakbalk onderin. Het enige nadeel is dat je momenteel in de preview versie nog geen bestanden kunt slepen tussen de verschillende tabbladen.

Wanneer de nieuwe functie voor Windows Verkenner definitief voor iedereen beschikbaar wordt is nog niet bekend.

Wil je ook een kijkje nemen naar deze preview feature? Kijk dan hier hoe je je kunt aanmelden voor het Windows Insider Program (engels) en test als eerste de nieuwe functies van Windows 11. Of kom langs op ons hoofdkantoor in Simpelveld en we laten het je zien.

 

Maak een afspraak of bezoek ons

Service & contact

Wij helpen u graag verder met al uw ICT en Cloud uitdagingen. Vandaag en in de toekomst.
Bel, app of e-mail ons en wij komen bij u terug. U bent ook van harte welkom op ons hoofdkantoor in Simpelveld.

Deel dit artikel op: 

LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print

FTTB+

Populair