Adviesgroep Somers & Brabant kiest voor EQUA Cloud

De slogan van Adviesgroep Somers & Brabant met vestigingen in Simpelveld en Voerendaal is ‘gaat ver, is dichtbij’. De slogan benadrukt dat er een uitgebreid pakket aan diensten geleverd wordt, dat er veel expertise in huis is en dat de adviesgroep heel ver gaat om de cliënten een passende en gunstige maatwerk oplossing te bieden. […]

Tabbladen in je Windows Verkenner

bron: medium.com

Sinds de introductie van de moderne webbrowser zoals Google Chrome, Microsoft Edge en Firefox hebben we voor het eerst kennis mogen maken met tabbladen. Meerdere vensters in één scherm.

Microsoft dicht kwetsbaarheden in Exchange

Microsoft heeft vier zeroday-kwetsbaarheden gedicht in Exchange Server. Die zouden misbruikt zijn door Chinese spionnen om data te stelen van Amerikaanse defensie-aannemers, advocatenkantoren en infectiologen.

Kwart Benelux-organisaties is dit jaar getroffen

Uit nieuw onderzoek van Trend Micro blijkt dat 23 procent van de organisaties in de Benelux het afgelopen jaar zeven keer of vaker getroffen is door aanvallen waarbij hun netwerken en systemen geïnfiltreerd zijn.

Beveiliging Windows 7 gestopt!

Fabrikant Microsoft staakt per vandaag (14 januari 2020) de beveiliging van Windows 7. Hackers krijgen daardoor vrij spel. Maar in heel Nederland draait 15 procent van de computers nog altijd op Windows 7.

FTTB+

Populair